Despre noi

             Echipa OnlineBijoux.ro se straduieste in permanenta sa ramana conectata la lumea modei pentru a fi la curent cu tendintele actuale. Suntem incantati sa va oferim produse de marca, valoare si calitate recunoscute pe plan international, care se regasesc in cele mai recente colectii prezentate la principalele targuri si expozitii internationale de profil. Suntem importator oficial al tuturor produselor comercializate. In prezent, compania ofera clientilor produse certificate original.

            Telul nostru este de a oferi bijuterii de calitate la preţuri rezonabile. Site-ul nostru este actualizat saptamanal cu bijuterii si accesorii noi. Suntem increzatori ca  OnlineBijoux.ro are bijuteria sau accesoriul perfect pentru orice ocazie, fie ca este vorba de o nunta, o vacanta, sau pur şi simplu pentru a sarbatori!

            Cea mai mare bucurie pe care o avem e ca Dumneavoastra sa fiti incantat de alegerea facuta. Iar motto-ul nostru este: 

O data OnlineBijoux.ro, intotdeauna OnlineBijoux.ro.

            Viziunea noastra este de a pastra calitatea de lider in piata importului si distributiei de bijuterii .Urmand o perfectionare continua, ne indeplinim misiunea identificandu-ne cu valorile companiei. Succesul dobandit odata cu experienta acumulata ca participant activ pe piata interna si internationala este confirmat de gradul de satisfacere profesionala a clientilor si partenerilor nostri. Construim relatii de afaceri bazate pe respect, profesionalism si excelenta. 

            Valoarea calitativa a produselor pe care  OnlineBijoux.ro le ofera este certificata de normele internationale urmarite cu strictete de partenerii nostri externi si garantata de companie, prin serviciile post vanzare de care beneficiaza toti clientii.

            Venim in intampinarea nevoilor partenerilor nostri cu produse si servicii de calitate. Asiguram o comunicare eficienta si un feed-back constructiv. Suntem receptivi si flexibili in relatiile de afaceri pe care dorim sa le construim. Toate acestea reprezinta pentru noi criterii pentru atingerea performantelor pe care le avem ca obiectiv. Suntem intotdeauna deschisi la orice feedback, comentariu sau întrebare pe care o puteti avea. 

            Va multumim!

 

Contactează-ne!

            Telefon: 0722.317.674

             Email: office@onlinebijoux.ro